Klimatveckan

Klimatveckan i Jönköpings län arrangeras av Klimatrådet sedan år 2014, med syfte att bidra till att nå länets gemensamma vision Klimatsmart Plusenergilän. Klimatveckan präglas av aktiviteter som ger ökad medvetenhet och kunskap om fördelarna med ett aktivt klimatarbete.

Klimatveckan 2021 genomförs den 18–24 oktober med temat mat och klimat. Klimatveckan är i år till stor del digital, vi följer utvecklingen inom pandemin noga och planerar aktiviteter utifrån rådande omständigheter.

Denna programsida uppdateras löpande med mer information, varmt välkommen!

Information till arrangörer

För att underlätta planering och spridning av aktiviteter har Klimatrådet tagit fram ett kommunikationspaket för enhetlig kommunikation. I kommunikationspaketet finns färdigt grafiskt material och texter.

Pressfrågor

För generella frågor och presskontakt om Klimatveckan hänvisar vi till Klimatrådets samordning. För frågor om enskilda programpunkter hänvisar vi direkt till arrangören. 

Klimatveckan 2021 - tema mat och klimat

Klimatveckans program

Klimatveckans program innehåller aktiviteter som genomförs en gång under veckan, se kalendern. I Klimatveckan pågår även aktiviteter som sker löpande under hela veckan, till exempel där kommuner serverar klimatsmart mat i förskola/skola/äldreomsorg under hela veckan (se nedanför kalendern).

Kalender

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.