Om webbplatsen

Vi som står bakom denna webbplats

Alla länets kommuner, regionen, myndigheter och ett stort antal företag, ideella organisationer och Jönköping University engagerar sig i Klimatrådet. Ett samverkansråd som bygger på en långsiktig, uthållig och bered samverkan i länet som vi tillsammans sedan 2011 lagt grunden till. Denna webbplats samordnas av Länsstyrelsen i Jönköpings län och syftar till att beskriva vilka Klimatrådet är och vad vi gör. Klimatrådet leds av landshövding Helena Jonsson.

Webbplatsen är uppbyggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. På den här sidan kan du läsa mer om hur vår webbplats är uppbyggd och hur du får bästa möjliga användarupplevelse.

Tillgänglighet

Webbplatsen anpassar sig för att fungera bra oavsett om du besöker webbplatsen med din mobil, surfplatta eller dator. Webbplatsen kan se olika ut i olika webbläsare men allt innehåll är tillgängligt.

Om kakor (cookies)

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer på vår sida ”Om kakor”.

Hitta på webbplatsen

Det finns olika sätt att nå den information som intresserar dig.

Sidan har en sökfunktion, skriv in ett eller flera ord i sökfältet och tryck sedan på ”Sök” eller använd tangenten ”Enter”.

Via toppmeny kan du navigera dig fram till de ämnen som intresserar dig.

Webbplatsens underordnade sidor använder brödsmulelänkar. De använder du för att lätt kunna se var du befinner dig på webbplatsen.

Om du inte hittar den information du söker på webbplatsen är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter hittar du också i webbplatsens sidfot.