Anmäl aktivitet till Klimatveckan

Nu tar vi emot anmälningar till aktiviteter för Klimatveckan 2024.Klimatveckan äger rum 14 – 20 oktober i hela Jönköpings län och vi välkomnar både digitala och fysiska aktiviteter.

Nu tar vi emot anmälningar till aktiviteter för Klimatveckan 2024. Vi hoppas på ett lika stort intresse som förra året! Klimatveckan äger rum 14 – 20 oktober i hela Jönköpings län och vi välkomnar både digitala och fysiska aktiviteter. Årets tema är ”klimatsmart och robust – för en hållbar framtid tillsammans”.

Läs mer på Klimatveckans programsida om hur du anmäler aktivitet.

Vi välkomnar alla typer av aktiviteter

I Klimatveckan välkomnar vi större aktiviteter som seminarier, studiebesök och konferenser. Men det kan även vara tipspromenader, bytesdagar, panelsamtal, eller en aktivitet för er egen personal eller kunder, exempelvis en cykelkampanj eller klimat-tema på en personalträff. Bara fantasin sätter gränser!

Om du klurar på en idé men inte riktigt vet om det passar i Klimatveckan, kontakta gärna oss så kan vi bolla idéen tillsammans. Har vi tur är det kanske en annan organisation som tänker i samma banor som du och då kanske det går att göra något tillsammans? Vi uppmanar starkt till samverkan och att fler organisationer/personer går samman för att göra en aktivitet ihop.

Klimatkonferensen – en höjdpunkt under klimatveckan

Årets stora aktivitet under Klimatveckan är Klimatkonferensen, som i år går av stapeln förmiddagen torsdagen den 17 oktober, i anslutning till mässan Elmia Lantbruk. Temat på årets Klimatkonferens är ”Använd klimatrisken som en resurs!”.