Klimatveckan 2022 - Tema Klimatsmart näringsliv

17 - 23 oktober i hela Jönköpings län.

Klimatveckan 2022

Klimatveckan 2022 genomförs den 17–23 oktober med temat Klimatsmart näringsliv.  Årets Klimatvecka blir en kombination av digitala och fysiska aktiviteter i hela Jönköpings län.  Just nu pågår planeringen för fullt – håll utkik senare i höst för det fullständiga programmet!

Klimatkonferensen 2022

Årets klimatkonferens äger rum på förmiddagen torsdagen den 20 oktober på Elmia i Jönköping. Det finns även möjlighet att titta på konferensen digitalt. Just nu arbetar vi med konferensens innehåll. Vi återkommer med hur du kan anmäla dig till konferensen. 

Syfte med Klimatveckan

Klimatveckan i Jönköpings län arrangeras av Klimatrådet med syfte att bidra till att nå länets gemensamma vision Klimatsmart Plusenergilän. Klimatveckan präglas av aktiviteter som ger ökad medvetenhet och kunskap om fördelarna med ett aktivt klimatarbete.

Anmäl aktivitet till årets klimatvecka

Intresserad av att ha en aktivitet i Klimatveckan? Här kan du anmäla programpunkt för din aktivitet. Genom att anmäla aktivitet så ingår du i Klimatveckans officiella program som uppdateras löpande. 

Låt Klimatveckan fungera som ett skyltfönster för den verksamhet ni bedriver genom att visa och lyfta fram det positiva ni gör för miljön. Vi har alla, såväl organisationer som individer, ett gemensamt ansvar för klimatfrågan. Det är endast med gemensamma krafter som vi kan nå vår vision Klimatsmart Plusenergilän samt Sveriges klimatmål.

Fyll i formuläret nedan så återkopplar så snart vi kan med mer information. Fält med * är obligatoriska.

Personuppgifterna i detta formulär registreras och sparas enligt dataskyddsförordningen.
För ytterligare information läs mer hos Länsstyrelsen Så hanterar vi dina personuppgifter.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.